eÖT – ÖT:s e-tidningsapp

 

Som prenumerant har du alltid tillgång till e-tidningen och webbnyheterna. Webbnyheterna läser du smidigast via vår nyhetssajt, där det också finns en hel del annat innehåll som poddar och korsord. Om du vill läsa e-tidningen på din mobiltelefon eller surfplatta så kan du ladda ner appen eÖT. I appen hittar du e-tidningen och ett urval av de senast publicerade webbnyheterna.

 

Jag har inte appen – hur gör jag?

Du kan ladda ner appen eÖT i Play-butiken eller i App Store. Appen är gratis. Då du har laddat ner den och öppnar den ombeds du logga in. Logga in med samma uppgifter som du använder på vår nyhetssajt.

 

Jag har inga inloggningsuppgifter!

Om du inte har inloggningsuppgifter till vår nyhetssajt behöver du först öppna www.ot.fi i din webbläsare och skapa ett konto där. Klicka på “Logga in” i menyn och skapa ett konto. Där ber vi dig också fylla i ditt kundnummer, så att vi känner igen dig som vår prenumerant. Efter att du gjort det kan du logga in med samma uppgifter i eÖT.

 

Koppla prenumeration

Om du kan logga in men ändå inte har tillgång så behöver du kontrollera att du har kopplat ihop ditt konto med din prenumeration. Om du inte har gjort det så känner vi tyvärr inte igen dig som vår prenumerant. Gå till www.ot.fi, logga in och klicka på “Mina uppgifter” i menyn. Där kan du ange ditt kundnummer.

 

Hur läser jag e-tidningen?

Klicka på e-tidningen du vill läsa. Då laddas e-tidningen ner till din telefon eller surfplatta. Bläddra genom att svepa till vänster. Klicka på en nyhet för att läsa hela artikeln i ett läsvänligare format. Det löns att hålla koll på dina nedladdade tidningar och radera lite emellanåt.

 

Missa inte ÖT Måndag!

På måndagar ger vi inte ut någon papperstidning men nyheter publicerar vi förstås varje dag! De viktigaste nyheterna samlar vi ihop och publicerar som en e-tidning på måndagar. Den ser lite annorlunda ut, men fungerar precis på samma sätt som e-tidningen gör annars.

ÖT Måndag innehåller våra viktigaste lokala nyheter. Du får också en helt unik ledare som endast publiceras i ÖT Måndag och på nyhetssajten. Du får också helgens största sportnyheter, inrikes- och utrikeshändelser och ekonomi- och kulturnyheter beroende på nyhetsläget. Dessutom bjuder vi på lite underhållning i form av pussel och spel.